romana magyar

Piete Tirgu Mures

Lista pietelor din Tirgu Mures

Bine ati venit

Administrator Imobile si Piete Tirgu-Mures

Activitatea gestionara desfasurata in pietele si targurile municipiului Tg.Mures, se realizeaza de catre Societatea Comerciala „ADMINISTRATOR IMOBILE SI PIETE" S.R.L., societate cu capital integral municipal.  Forma juridica a societatii este societatea comerciala cu raspundere limitata cu asociat unic – Consiliul Local Municipal Tirgu Mures, detinator al tuturor partilor sociale.

Mai multe detalii

Parcari cu plata

Administrator Imobile si Piete Tirgu Mures

NOU - parcari cu plata Targu Mures

Începând cu 12.08.2019 S.C. Administrator Imobile și Piețe Târgu-Mureș, va prelua in regim de concesionare directă parcările cu plata de pe raza Municipiului Târgu-Mureș.


Activitatea se va desfășura în conformitate cu Regulamentul de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Exploatare și Întreținere a Parcărilor și Zonelor de Staționare cu Plată în Regim de Autotaxare, Aflate pe Domeniul Public al Municipiului Tîrgu Mureș, aprobat prin HCL nr. 231 din 27.07.2017.


Începând cu această dată abonamentele de parcare se vor elibera doar de la sediul societății din strada Cuza Vodă, nr. 89, sau online, prin intermediul aplicației TPARK sau prin intermediul site-ului www.tpark.ro.

 

Art. 102

Doritorii de abonamente gratuite sau cu reducere, cu excepţia persoanelor cu dizabilități sau reprezentanţilor legali ai acestora, nu trebuie să aibă datorii la bugetul local al Municipiului Tîrgu Mureş, fapt dovedit de contribuabil cu certificatul fiscal valabil la data depunerii cererii, eliberat de Serviciul stabilire încasare taxe şi impozite.

 

Art. 103

Eliberarea tuturor tipurilor de abonamente se face condiţionat de prezentarea inspecţiei tehnice periodice la zi a autovehiculului (Certificatul de înmatriculare).